WORKSHOP: HIGH PERFORMANCE FOR ALLE - MED LASSE ZÄLL (FULDTEGNET)

Denne workshop er nu fuldtegnet. Vil du skrives på venteliste, så kontakt os på 87316700 eller info@stifinder.net

-----------------

Lad os se det i øjnene: Som voksne har de fleste af os fundet en måde at fungere på, som vi kender godt, et mønster som er ok i de fleste sammenhænge - og som vi har en tendens til at gentage. Vi bruger stort set den samme fremgangsmåde, når vi står over for udfordringer på job, i familien og personligt. De fleste af os er også tilfredse med vores måde at fungere på, men måske dukker tanken alligevel nogle gange op: Findes der en bedre måde at klare udfordringer på? 

Få adgang til skjulte ressourcer
Måske oplever du indimellem en forskel mellem den måde du fungerer på, og den måde du gerne vil fungere på. Samtidig har du måske oplevet, at du nogle gange klarer udfordringer på en overraskende god måde. Er det blot tilfældighedernes spil, når du lykkes på denne måde? Eller har du ubevidst fat i vigtige indre ressourcer, som du har mulighed for at trække frem, når der er noget vigtigt, du skal klare.

Denne workshop fokuserer på High Performance. På bare to dage får du mulighed for, at finde frem til dit personlige High Performance Mønster: Et mønster der kan trænes til at indgå i din måde at fungere på, selv når du står over for krævende udfordringer.

Metoderne vi bruger i workshoppen er ikke raketvidenskab, men logisk tænkning sat i system. Alligevel er metoderne nye for de fleste, og de har vist sig at være effektive redskaber til udvikling.

Din coach på denne workshop er Lasse Zäll, der i mere end 30 år har arbejdet med udvikling af High Performance med elitesportsudøvere, trænere samt flere tusinde ledere og specialister især på Stifinderprogrammet. Workshoppen bygger på centrale teorier og metoder fra Stifinderprogrammet, og er for alle der er interesseret i udvikling. Ikke mindst for dig der har et ønske om at blive bedre til at klare udfordringer på dit job og privat, for dig der dyrker sport på amatør- eller eliteniveau, og for dig der arbejder i en organisation der bygger på Stifinder-ledelse.  

 

På denne workshop arbejder du med:

- Proaktiv tænkning.
Du får træning i at tænke proaktivt og udvikle en måde at tænke på, som tager udgangspunkt i dit mål for fremtiden. Det kan gøre dig fri af de forhold, som holder dig fast i din sædvanlige måde at tænke på. 

- Succesanalyse og beskrivelse af dit High Performance Mønster.
Du vil arbejde med visualisering og kortlægning af vigtige situationer i dit liv. Ved at analysere disse hændelser, kan du finde frem til de bagved liggende ressourcer som danner udgangspunkt for en beskrivelse af dit High Performance Mønster. 

- Implementering af dit Personlige High Performance Mønster.
Med udgangspunkt i et vigtigt mål for fremtiden udarbejder du en handlingsplan hvor du beskriver hvordan du over tid, får dit High Performance mønster til at fungere i hverdagen.

Det praktiske
Dato: Den 13. og 14. august 2019.
Begge dage fra kl. 9.00 - 18.00.
Sted: Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
www.vejlsoehus.dk / info@vejlsoehus.dk / 89212121
Pris: Kr. 12.000 + moms inkl. frokost, kaffe, the, vand og kage. Ønsker du overnatning skal du selv booke og afregne med stedet.
Plads til 30 deltagere.
Aldersgrænse: Min. 24 år.

 

Lasse Zäll om High Performance For Alle

Om Lasse Zäll
Lasse Zäll har arbejdet som professionel sports coach i 80´erne og 90´erne. Han var blandt andet mentaltræner for bl.a. de danske elite kano-roere Arne Nielsson og Christian Frederiksen, da de vandt adskillige medaljer ved VM og OL. Siden overførte han coach-tankerne til erhvervslivet og grundlagde virksomheden Stifinder. Her har han samlet sine erfaringer i Stifinderprogrammet og fungeret som strategisk coach for hundredvis af topledere inden for sports- og kulturlivet samt fremtrædende erhvervsfolk fra både den private og offentlige sektor.

Lasse har en helt særlig evne til at vække menneskers engagement, udfordre deres antagelser og udvikle deres lederevner med afsæt i deres personlighed. Derfor har han i årenes løb præget markante udviklingsprojekter og turn arounds i en lang række af Danmarks største virksomheder.

Vil du vide mere om High Performance for alle - eller om hvad du kan få ud af workshoppen? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 87316700 eller info@stifinder.net.