MODUL 2 - HIGH PERFORMANCE TEAMS (4 DAGE)

På modul 2 får du indsigt i kunsten at opbygge et high performance team - ikke i teorien, men i praksis. Hensigten er, at de erfaringer, du gør dig her, kan overføres direkte til din dagligdag som leder.

Du vil få øjnene op for ressourcer, som du ikke vidste, du havde. Du vil opleve og få adgang til potentialet i både dig selv og hos de andre deltagere. Her får du rig mulighed for at bruge de metoder og teorier, du har lært på modul 1.

Vi arbejder i en ”virksomhedssimulator”, hvor du indgår i et team. Teamet arbejder med udviklings-, produktions- og salgsprocesser ligesom i en almindelig virksomhed. Endelig vil du træne dit High Performance Response – evnen til at øge din modstandsdygtighed over for stress og evnen til at yde dit bedste, når du har brug for det.

På de 4 døgn modulet varer, oplever du alle de vilkår og situationer, som kan forekomme i længerevarende projektforløb: Modstand, uenighed, konflikter, forvirring, men også løsninger, begejstring, high performance og succes.

På modulet arbejder vi sammen med specialister fra en af Forsvarets eliteenheder, bl.a fordi de har stor erfaring med etablering og eksekvering i high performance teams. Sammen med Stifindercoaches, som har erfaring med implementering af Stifindertankerne i deres respektive virksomheder, hjælper elitesoldaterne os med at opbygge det virtuelle virksomhedsmiljø og ikke mindst; give konstruktiv feed back/feed forward til teamet og den enkelte deltager, så de nye lederredskaber og -evner bliver til færdigheder. 

TILMELD STIFINDERPROGRAMMET HER

TILMELD VORES GRATIS INFOMØDE OM STIFINDERPROGRAMMET HER