Stifinder Buddies

Er du Stifinder - og har du brug for sparring?
Som noget nyt findes der i dag Stifinder Buddies, som består af frivillige Stifindere, der har gennemgået alle tre moduler, og som stiller sig til rådighed for andre Stifindere samt Stifindere "på vej", der ønsker samtale om de store og små ting, om det personlige eller faglige i livet. Det kan f.eks. være træning i Stifinderværktøjer, work-life-balance eller opstart af virksomhed.

Hvad opnår du som Stifinder?
Stifindere har efterspurgt mulighed for at dele tanker, ideer og udfordringer på den anden side af Stifinderprogrammet. Stifinder Buddies giver den enkelte Stifinder mulighed at dele tanker med en anden Stifinder. 

Om Stifinder Buddies
Stifinder Buddies er Stifindere, ydmyge og nysgerrige på mennesker og livet. Vi er hverken coaches eller mentorer. Vi er frivillige Stifindere med egen læring af både personlig og faglig karakter og vi kan lytte – derfor stiller vi os til rådighed for andre Stifindere. 

Stifinder Buddies er bredt sammensat af køn, alder og tidspunkt for Stifindergraduering - og virket som Stifinder Buddies sker i tæt kontakt med Stifinder og Stifinderprogrammet.

Sådan kommer du i kontakt
Dialog mellem en Stifinder Buddies og den enkelte Stifinder aftales direkte: 
Beskriv din udfordring og send den til buddies@pathfinder.dk. Du kan også sende en mail med dine kontaktoplysninger til Mette Flansmose (metteflans@hotmail.com) eller ringe på tlf. 4055 7633.

Mødet er gratis og uforpligtigende.