NYHED! BENJAMIN ZANDER AT THE BLACK DIAMOND

Oplev Benjamin Zander i København den 29. november 2017

Der er med stor fornøjelse, at vi nu kan meddele, at Benjamin Zander kommer til Danmark. De sidste år har vi knyttet en ganske stærk og personlig kontakt til Zander - en af Stifinders store inspirationskilder. Vi er derfor stolte over at bringe Benjamin Zander til Danmark, hvor han vil holde en 4 timer lang talk.

Benjamin Zander er i sit livs topform. Du kan derfor forvente en oplevelse udover det sædvanlige, når han indtager scenen i Dronningesalen på Den Sorte Diamant i København i slutningen af november. Med hjem får du masser af motivation og inspiration, som du direkte kan anvende i dit liv og daglige lederskab.

Mange Stifindere er gennem deres Stifinderforløb blevet inspireret af Benjamin Zander og har efterfølgende taget hans livssyn og arbejdsmetoder til sig. Derfor har vi i tæt samarbejde med Zander udviklet  denne event, som understøtter og udbygger de udfordringer, Stifindere arbejder med.

Denne aften får du mulighed for at opleve nye sider af Benjamin Zander. Over fire timer inviterer han ind til et felt omhandlende autentisk lederskab og sand passion. Som noget helt særligt vil han indvie os i de personer og inspirationskilder, der har præget og påvirket ham gennem et langt liv. Denne aften vil Zander give et unikt indblik i sit eventyrlige sceneliv og privatliv som leder og verdensberømt dirigent.

Benjamin Zanders sprudlende væsen, ledelses- og livsanskuelse samt formidable formidlerevne vil med garanti efterlade dig inspireret, motiveret og med masser af ny energi til at tage fat om det, der skal tages fat om.

Praktiske oplysninger
Sted: Den Sorte Diamant (Dronningesalen), Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K.
Dato: Den 29. november 2017 fra kl. 16.00 - 20.30.

Foredraget varer 4,5 timer inklusiv en pause på 30 min., hvor vi serverer en let anretning. Foredraget er for alle interesserede og foregår på engelsk.

Begrænset antal billetter til salg.

KØB BILLETTER HER