Master Class 2018

Fortsæt din Stifinderrejse og tag med på denne særlige Master Class, der foregår i de sydfranske alper. Dette er en invitation til at sætte den fortravlede hverdag på pause for at blive klogere på dig selv, din arbejdsmæssige udfordringer og dit purpose i livet. Ikke mindst.

 

Denne Master Class er nu fuldtegnet. ——————————-——————-

Det ultimative reflektionsrukm.
’The Inner Path of Leadership’ er det ultimative reflektionsrum. Her får du tid og værktøjer til at reflektere over, hvad du finder væsentligt i dit liv, for at kunne leve et liv i balance på jobbet og privat. På bare fire dage opnår du øget bevidsthed omkring dit purpose, og du vil med fysiske og mentale udfordringer komme til at lære dig selv bedre at kende.

Samtidig kommer du til at arbejde med high performance i en ny dimension - denne gang i et stort team bestående af andre Stifindere. For at klare strabadserne i bjergene er det helt afgørende, at vi fungerer som samlet enhed. Erfaringerne fra kunsten at få et stort team til at fungere med high performance-adfærd vil efterfølgende være brugbare, ikke kun intellektuelt men også i praksis.  

Alle deltagere kommer til at arbejde individuelt og sammen om udfordringer og stifinderværktøjer i et miljø, der kan skabe en smule pres for dig og teamet. Sammen vil I opleve en unik rejse, I aldrig glemmer. En rejse der sætte spor og giver en klar retning for den enkelte. Arbejdsmæssigt som privat.

Sæt fokus på dit indre lederskab.
Hvad er det, der driver os hver især i vores daglige virke? Hvad er det, der giver arbejdet og livet mening og retning? ’The Inner Path of Leadership’ er inspireret af indianernes vision quest - hvad er det større formål med mit virke som leder og menneske, og ikke mindst; hvordan det skal manifestere sig? 

Som optakt til turen bedes du medbringe en kompleks og krævende udfordring, som du vil arbejde med på turen - godt støttet af Stifinder-coaches, en buddy og andre Stifindere. Din udfordring bliver belyst fra forskellige vinkler, så du stødt og roligt får forståelse for de forskellige dimensioner og nuancer. Du kommer på den måde hjem med en ny indsigt og nye tanker om, hvad der skal til for, at du finder en god måde at håndtere din udfordring på. Dette har vi set på de tidligere ture; at naturen og ens tilstedeværelse i den skaber en interessant transformation i tankemønstre - og vilje sætte ind i livet, dér hvor det er vigtigst.

Hvad får jeg med mig?
’The Inner Path of Leadership’ er en udbygning af de metoder, du har har lært under Stifinderprogrammet og arbejdet med efterfølgende. Med denne Master Class får du en unik oplevelse, der sætter tydelige spor såvel arbejdsmæssigt som privat. I løbet af bare fire dage får du:

- Værdifuld input og handlingsplan for din udfordring.
- Afklaring omkring vigtige aspekter af dit lederskab.
- Erfaring med etablering af high performance i team med 18 personer.
- Indsigter og beslutninger i overensstemmelse med dine værdier.
- Træning og opgradering af dine Stifinderkompetencer.
- Store naturoplevelser, som sætter dit liv og dit virke i perspektiv.
- Større selvtillid, større selvdisciplin og øget evne til at forenkle komplekse udfordringer.
- Erfaringsudveksling med andre ledere.
- En stærk team-oplevelse og bedre forståelse for high performace teambuilding.
- Afdækning af dit purpose  (eller i hvert fald, at du kommer mange skridt nærmere).

En inspirerende, sikker og udbytterig rejse.
Det er nu fjerde gang, vi afvikler ’The Inner Path of Leadership’. Hver gang har vi opgraderet processen for at skabe de bedste rammer for dig. Siden sidst - i 2015 - har vi udviklet en række nye elementer, som vi glæder os vildt til at afvikle i denne sammenhæng. På fire dage får du skubbet dine fysiske og mentale grænser, der vil udvide din comfort zone og trække på ressourcer, du ikke bruger til dagligt.

På ’The Inner Path of Leadership’ er dine Stifindercoaches Christer Zäll & Mikkel Schjøtz. Begge vil de bidrage til, at din rejse bliver både inspirerende, sikker og udbyttesrig. 

 

 

 

 

 

Tilmeld her

 

 

Praktik omkring rejsen
`The Inner Path of Leadership’ finder sted den 10. - 13. september 2018 i Sydfrankrig. Denne Master Class er kun for Stifindere og foregår i den storslåede Parc National du Mercantour, der er kendt for sit usædvanligt frodige og uspolerede plante- og dyreliv - i de franske Alper, cirka halvanden time nord for Nice. 

Du skal selv sørge for transporten til lufthavnen i Nice, hvor vi mødes mandag kl. 10.00. Herefter kører vi nordpå, hvor vi tjekker ind på et over 100 år gammelt vandre-/gæstehus, som vil udgøre vores base på turen. Vi er tilbage ved Nice-lufthavn senest kl. 16.00 den 13. september. Pris for fire dage: Kr. 24.500,00 ekskl. moms (inkl. logi og forplejning – ekskl. flyrejse.)