Stifinder har solid erfaring med lederudvikling. Siden 1994 har vi arbejdet med transformativ ledelse og implementering af udviklingsstrategier i danske og internationale virksomheder.

Fra starten oplevede vi, at Stifinderprogrammet kunne noget særligt. De første deltagere fortæller, at det fik stor indflydelse på deres liv, og at de den dag i dag fortsat trækker på de værktøjer og erkendelser, de fik med sig. Mange har efterfølgende skabt interessante resultater for deres virksomheder. Andre beskriver, at de har truffet valg, der har ført til positive forandringer for dem professionelt, såvel som personligt.

Det er en unik oplevelse at deltage på Stifinderprogrammet, og det har vist sig igennem årene, at de fleste der tilmelder sig forløbet, gør det af den simple årsag, at de er blevet anbefalet det af en, der allerede har gennemført programmet. I dag har mere end 2.000 personer gennemført Stifinderprogrammet. Deltagerne kommer fra over 750 forskellige virksomheder fordelt på 20 forskellige lande.

Stifinderprogrammets succes hænger sammen med, at Stifindere er ekstraordinære gode til at skabe forandringer og ambitiøse resultater i deres organisation. Blandt de virksomheder, der har haft glæde af Stifinderprogrammet som virksomheds-specifikt forløb kan nævnes: SEAS-NVE, TDC, NNE, Novo Nordisk, LEGO, Fakta og Jyske Bank.

 

 

MASTER CLASS FOR STIFINDERE

Special Programmes

Morten Resen. om Stifinderprogrammet.