Persondata - Vi passer godt på dine oplysninger!

I Stifinder har vi en klar politik om, hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler. For os er det vigtigt, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata.

Vi opbevarer og bruger dine persondata til løbende administration og kommunikation i forbindelse med de kurser, du har deltaget i hos os. Herudover anvender vi din mail til at kommunikere nyheder og inspiration til dig som er Stifinder, eller har interesse i det vi laver i Stifinder. Vi opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang og den periode, som det er nødvendigt i forhold til formålet.

Vi deler aldrig din data med samarbejdspartnere eller andre. 

I forbindelse med tilmelding til vores kurser vil vi behandle dine personoplysninger fortroligt. Dette gøres af Anders Rich (persondataansvarlig i Stifinder), som sidder på vores hovedkontor i Aarhus. Ingen andre i virksomheden har adgang til dine oplysninger. Alle personlige oplysninger gemmes på en sikret database, som kun han har adgang til. 

Vi opbevarer og anvender løbende dine persondata til følgende formål

Til administration.
Vi behandler og opbevarer dine persondata i forbindelse med tilmelding til kursus og andre arrangementer. I den forbindelse indhenter vi almindelige personlige oplysninger. I forbindelse med tilmelding til Stifinderprogrammet får du desuden tilsendt et spørgeskema, som du bedes besvare, og som vi efterfølgende behandler fortroligt. Det er udelukkende Anders Rich og Stifinder coaches, der har adgang til disse data - og kun så længe du deltager på Stifinderprogrammet. 

Ved tilmelding til Stifinders kurser og andre arrangementer, gives samtykke til anvendelse af persondata til administration og forberedelse.

Til kommunikation.
Vi opbevarer også din mail og dit telefonnummer for at kunne kommunikere med dig i forbindelse med tilmelding til kursus, eller for at formidle nyheder i Stifinder.

Opbevaring og brug af dine persondata
De personoplysninger, som vi indsamler om dig, er almindelige personoplysninger, som du har angivet. Det vil sige mail, adresse, virksomhed og telefonnummer. Disse gemmer vi i en sikret database, som kun den dataansvarlige har adgang til. Oplysningerne bliver udelukkende brugt til markedsføring, og til at kontakte dig, så længe du ønsker det.

Hvor vi får oplysningerne fra?
Dine persondata stammer fra de oplysninger, du har givet os i forbindelse med tilmelding til vores kurser eller andre arrangementer.

Du behøver ikke gøre noget
Vi oplyser dig om disse tiltag, så du ved, at vi lever op til de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder
I forhold til de persondata, vi har om dig, har du en række rettigheder, som du kan gøre brug af. Det vedrører bl.a. retten til at få mere at vide om, hvilke oplysninger, vi har om dig. Du har også mulighed for at få rettet urigtige oplysninger og få dine persondata udleveret.

Du kan altid kontakte os for at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. Du skriver blot til os på info@stifinder.net eller ringer på 87316700.

Såfremt du ikke længere ønsker at være registreret i vores database, eller ikke ønsker at blive kontaktet med nyheder og informationer fra Stifinder, respekterer vi dette, og du vil ikke modtage yderligere mails fra os.

Hvis du har spørgsmål, om hvordan Stifinder behandler personoplysninger, kan de stilles til os på info@stifinder.net eller alternativt ved at tage kontakt til os på:
Stifinder a/s
Marselisborg Havnevej 32, 2
8000 Aarhus C
Tlf.: 87316700