november
2017
 • 28
  NYHED! THE ART OF LEADERSHIP - BENJAMIN ZANDER
  Herning

  Forvent en oplevelse udover det sædvanlige, når Benjamin Zander gæster MCH Herning Kongrescenter og deler ud af sine erfaringer som leder og verdensberømt dirigent igennem mange år.

  Mange store ledere verden over er inspireret af den nu 78-årige dirigent og hans tilgang til livet, sine musikere og ledelse generelt. På sin befriende umiddelbare facon tager Zander dig med på en rejse ind i et nyt ledelsesparadigme. Et univers hvor du kan lære at slippe hæmninger, der står i vejen - og skabe dét, der giver allermest mening for dig og din organisation. Det er muligt, at du efter dette møde med Zander vil få et nyt syn på dig selv og din omverden. Med hjem får du masser af motivation og inspiration, som du kan anvende direkte i dit daglige lederskab.

  MCH Herning Kongrescenter
  Pris:
  Kr. 995,00 ekskl. moms (inkl. tapas)
  Dato:
  28. november 17
 • 29
  NYHED! BENJAMIN ZANDER AT THE BLACK DIAMOND
  KØBENHAVN

  Der er med stor fornøjelse, at vi nu kan meddele, at Benjamin Zander kommer til Danmark. De sidste år har vi knyttet en ganske stærk og personlig kontakt til Zander - en af Stifinders store inspirationskilder. Vi er derfor stolte over at bringe Benjamin Zander til Danmark, hvor han vil holde en 4 timer lang talk.

  Den Sorte Diamand (Dronningesalen)
  Pris:
  Kr. 1.600,00 ekskl. moms (inkl. forplejning)
  Dato:
  29. november 17
februar
2018
marts
2018
maj
2018
september
2018
 • 10
  M
  Fuldtegnet! Master Class - The Inner Path of Leadership
  Frankrig

  Denne Master Class er nu fuldtegnet.
  Ønsker du at blive skrevet på venteliste, så skriv til os på anders@stifinder.net.
  -------------
  Fortsæt din Stifinderrejse og tag med på denne særlige Master Class, der foregår i de sydfranske alper. Dette er en invitation til at sætte den fortravlede hverdag på pause for at blive klogere på dig selv, din arbejdsmæssige udfordringer og dit purpose i livet. Ikke mindst.

  ’The Inner Path of Leadership’ er det ultimative reflektionsrum. Her får du tid og værktøjer til at reflektere over, hvad du finder væsentligt i dit liv, for at kunne leve et liv i balance på jobbet og privat. På bare fire dage opnår du øget bevidsthed omkring dit purpose, og du vil med fysiske og mentale udfordringer komme til at lære dig selv bedre at kende.  

  Samtidig kommer du til at arbejde med high performance i en ny dimension - denne gang i et stort team bestående af andre Stifindere. For at klare strabadserne i bjergene er det helt afgørende, at vi fungerer som samlet enhed. Erfaringerne fra kunsten at få et stort team til at fungere med high performance-adfærd vil efterfølgende være brugbare, ikke kun intellektuelt men også i praksis.

  Parc National du Mercantour
  Pris:
  DKK 24.500,00 ekskl. moms  (inkl. logi og forplejning – ekskl. flyrejse.)
  Dato:
  10. september 18 - 13. september 18