Stifinderfortællinger

Man er sjældent helt den samme efter at have deltaget i Stifinderprogrammets tre moduler.

Vi omtaler det ofte som en rejse, der aldrig ender, fordi den indebærer en ny nysgerrighed og afklarethed, der kan berige én både privat, personligt og professionelt hele livet. 

Det er forbundet med nye erkendelser, nye måder at håndtere kendte problemstilligner på, nye indgangsvinkler til arbejdsopgaver, evnen til at praktisere personligt lederskab – og til tilværelsen i almindelighed for både den enkelte og for de virksomheder, der inkorporerer Stifindertankerne i deres kultur.

Stifinderprogrammet sætter ledere og eksperter i stand til at sætte og opnå endda meget ambitiøse mål gennem autentisk og personligt lederskab. Gennem tiden har det har hjulpet Stifinderledere i såvel den private som offentlige sektor til at flytte grænserne for, hvad de selv troede var muligt, og de har således sat deres tydelige spor i virksomheder og organisationer.

Ledere og specialister fra private og offentlige virksomheder som LEGO, Novo Nordisk, Dong, Covestro, Novozymes, Jyske Bank, Det Kongelige Teater, og SEAS-NVE gennemgået Stifinderprogrammet. De har efterfølgende skabt positive resultater og varige forandringer både som ledere, kolleger og privatpersoner – og deres udviklingsrejse fortsætter. 

I dag findes der mere end 1.800 Stifindere fra mere end 750 forskellige virksomheder fra ind- og udland.